joi, 20 septembrie 2007

Dor de Mourinho

Nu contest acest lucru: cu siguranta ca Jose Mourinho este un antrenor cu mult peste media europeana. Insa si-a dat el adevarata valoare la Chelsea? Eu cred ca nu.
A venit la Londra atunci cand era pe val, a provocat, a starnit scandaluri, a fost arogant insa a castigat doua titluri consecutive pentru formatia de pe Stamford Bridge. Si astfel, felul lui de a fi a devenit un simbol pentru suporterii albastrilor. Acestia au ajuns sa se confunde cu aroganta tehnicianului.
Recunosc, la inceput nu puteam sa suport atitudinea portughezului. Treptat insa, am inceput sa vad ca stilul lui se potriveste perfect cu ceea ce se intampla in capitala engleza: un munte de eleganta ce acopera o mare de scandaluri.
Chiar si pentru un latin feroce, asa cum este Mourinho, Londra a insemnat un capat de linie. Cum il vad eu pe lusitan, acum, dupa despartirea de Chelsea? Nu, nu ca pe omul care a adus doua titluri ci ca pe antrenorul care a suferit un esec si care va trebui sa o ia de la capat. Intrebarea este: va putea Mourinho sa o ia de la capat? Va reusi sa uite ca i-a antrenat pe Cech, Terry, Lampard sau Drogba? Sau poate pur si simplu va avea norocul de a pregati din nou o echipa mare. Cine stie... Important pentru mine este ca acest Jose Mourinho sa antreneze cat mai repede, pentru ca mie unul mi-e dor deja de "arogantele" lui.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Poate vine in locul lui Hagi la Steaua... :)