joi, 5 iulie 2007

Rusii, sportul si politica

… Vladimir Putin. Presedintele Rusiei a vorbit putin in Guatemala. A facut-o intr-o combinatie de engleza si franceza. Printre ideile exprimate de oficialul rus, una singura a doborat ore intregi de expuneri ale adversarilor. Nu este vorba despre partii mai bune si nici de faptul ca zapada din Rusia este mai alba. Putin a facut o singura remarca: Sochi este o localitate in care se poate ajunge foarte usor, in aceasta zona aglomeratiile auto fiind excluse datorita unor excelente retele de sosele. Simplu si eficient.
In urma cu aproximativ o luna, premierul Romaniei, Calin Popescu Tariceanu anunta ca studiaza posibilitatea ca tara noastra sa organizeze Jocurile Olimpice de Iarna din 2022. Lasam la o parte problema cu sportul care nu se regasea la un moment dat printre prioritatile politicianului. Primul ministru nominaliza bineinteles statiunile de pe Valea Prahovei ca viitoare posibile gazde. Insa, daca privim cu coada ochiului la argumentul lui Putin si il adaptam realitatii romanesti ne apuca plansul. In acest moment traficul pe soseaua ce leaga Bucurestiul de Predeal, Azuga, Sinaia etc. este un chin. Daca nu s-a gandit cumva sa ne parasuteze pe toti direct pe partie pentru a evita aglomeratia de pe DN1, premierul ar trebui sa studieze mai atent putinele cuvinte ale lui Vladimir Putin referitoare la aglomeratie si dupa aceea sa-si propuna teluri atat de inalte. Pentru ca daca zapada o putem inlocui cu una artificiala, drumurile sunt cele care ne omoara cu zile.

PS: Acesta este inceputul proiectului "500 de semne". Pentru a citi prima parte a articolului lasati adresa de mail la comentarii.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Salut,

Te rog paseaza-mi si mie prima parte a articolului la barbulea@yahoo.com.

Good job.

Merci,
S-.