vineri, 20 iulie 2007

"Moratti ritorna su Chivu. L'offerta sale a 14 milioni"

La Gazzetta dello Sport a reluat astazi "subiectul Cristi Chivu". Va era dor? Au fost cateva zile de pauza, necesare as spune dupa avalansa de articole din presa peninsulara referitoare la capitanul Romaniei. Subiectul: bineinteles, transferul la singurul club ce pare ca il mai doreste pe Cristi, Inter Milano.
Valoarea conationalului nostru este certa, cel putin din punctul meu de vedere. Insa nu pot sa nu observ ca in ultima saptamana, cea in care gazetele au facut o pauza, marile echipe au cheltuit sume impresionante pe fotbalisti mult mai putin mediatizati.
Si imediat ma intreb: cat de important este rolul presei in acest transfer? Oare sunt romanii atat de buni in a manipula intreaga suflare jurnalistica de pe Batranul Continent? Oare tonul pentru media sportive europene se da de la Bucuresti? Pentru ca daca ar fi asa, nu doar fratii Becali ar trebui sa se aleaga cu un comision gras ci fiecare ziarist care in ultima luna a scris sau citit o stire despre Cristi Chivu. Asa ca trebuie sa ne pregatim: daca transferul se va realiza, avem sansa de a imparti un milion de euro!

Niciun comentariu: