vineri, 26 octombrie 2007

Viata, prin "ochii lui Dobrin"

Dobrin a fost si va ramane intotdeauana un mister, pentru mine si pentru cei asemeni mie, cei nascuti pentru a-l idolatriza pe Hagi.
M-am ferit mereu sa-i spun "Gascanul", insa acum o voi face. Asadar... "Gascanul" a fost cunoscut de mare parte a spectatorului actual de fotbal doar din poze, din cateva imagini prafuite dar mai ales din povesti. Si cat de mult ne plac aceste povesti...
Stim totul despre cariera lui Dobrin, stim despre driblingurile sale, cunoastem detali din cantonamente insa de fapt am impresia ca nu stim nimic. Imaginea ultimilor ani a aratat un Dobrin in suferinta, un Dobrin neinteles... Insa acelasi lucru se putea citi pe fata "Gascanului" si in anii tineretii. A fost Dobrin un geniu? A fost un om neimplinit? A iubit Dobrin viata?
Raspunsuri la toate aceste intrebari are doar un grup restrans de oameni, cei care i-au fost alaturi pana in ultima clipa. Cei care au inteles ca viata, prin "ochii lui Dobrin", poate fi frumoasa dar si ciudata, cu suisuri si coborasuri, cu oameni buni sau rai. Dumnezeu sa te odihneasca... "Gascanul" nostru!

Niciun comentariu: