joi, 9 august 2007

Pro Zaharia

Cu mai multe ore inaintea meciului Steaua-Zaglebie mai multi jurnalisti se laudau ca stiu deja primul 11 pe care Hagi il va trimite in teren. A fost o oarecare surpriza cu marcatorul golului din meciul tur, insa, in afara absentei lui Goian presa a fost de data aceasta la unison.
Sincer, speram sa se insele cu totii. Am vazut primele meciuri ale Stelei si de fiecare data mi s-a parut ca lipseste acelasi lucru: un atacant. Pentru ca din punctul meu de vedere Dica si Neaga, oricat de bine integrati in aceasta echipa ar fi, nu reprezinta un atac pur.
Si tocmai de aceea ma gandeam ce as schimba: da, cu siguranta ca incepeam ca Zaharia. Sau cu Iacob daca era apt de joc. Sau cu fantoma netransferata a lui Didy. Dar cu siguranta aveam un atacant in primul 11.
Corect, Steaua s-a calificat iar lui Hagi i-au iesit de minune cu Zaharia rezerva. Insa cred ca aceasta victorie si totodata calificare se putea obtine mult mai usor. Dar ce sa mai... asa suntem noi romanii, bine ca a trecut, haideti sa dam uitarii ce a fost si sa privim spre viitor sau, si mai bine, lasa ma ca a mers si asa! Nu-i asa?!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Zaharia este o solutie de criza la Steaua, intr-un moment in care au renuntat mult prea usor la Thereau si au ramas fara Vali Badea, golgheterul din sezonul trecut, si Victoras Iacob, ambii accidentati. Zaharia a ajuns deja la 29 de ani si este mult prea tarziu pentru el sa faca pasul in fotbalul de performanta, un jucator care pana acum doi ani evolua in liga a doua. Sunt convins ca va sari rapid din schema, si probabil va lua drumul Buzaului cand isi vor reveni cele doua varfuri pe care le are Hagi in lot.
Dar... ai dreptate, era nevoie de Zaharia inca de la inceput, si sigur e nevoie de el din primul minut contra lui Poli Iasi. Mai ales ca Neaga nu va mai ajunge niciodata la forma avuta inaintea plecarii in Asia...

daniel marton spunea...

de acord cu tine:)

Seth spunea...

Ai o stire interesanta trimite-o pe http://www.digme.ro