duminică, 26 august 2007

Intrebari

Da, am revenit din vacanta. Si in foamea de "cunoastere" nu stiu ce site sa mai accesez, pe ce ziar sa mai pun mana sau ce buletin de stiri sa mai urmaresc. Pentru ca in ultimele doua saptamani am fost rupt complet de ceea ce s-a petrecut in sport, si nu numai. Apoi m-am gandit ca poate imi dati o mana de ajutor. Am cateva intrebari pentru voi, asa ca, daca aveti timp...ajutati-ma:)

1. Cum a jucat nationala in amicalul cu Turcia?
2. Ce s-a intamplat intre Hagi si Gigi Becali?
3. Cum au jucat echipele noastre in cupele europene? Cine are sanse de calificare?
4. Ceva surprize prin Liga I?
5. Cine mai transfera pe cine?
6. Cum au fost primele meciuri din campionatele straine?
7. Ceva noutati in Formula 1?
8. A mai aparut vreo veste despre "curatenia" din ciclism?
9. Cum o mai duce Valentino Rossi?
10. L-a mai invins cineva pe Roger Federer?

PS: daca aveti vreun raspuns care nu se regaseste in aceste intrebari va astept de asemenea la comentarii:)

2 comentarii:

nik spunea...

Buna dimineata (cred)
As avea eu citeva raspunsuri, ca tot am insomnie si bintui pe bloguri...
1. Destul de anemic in prima repriza (Lobont - P.Marin, Goian, Chivu, Rat - Fl. Petre, Rosu, Radoi - Dica, Mutu, Marica). Au avut turcii mai multe ocazii. La pauza au intrat Dorinel in locul lui Radoi si Banel (Fl Petre) si s-a iutit jocul, au ajuns si centrari in fata. Marica a jucat bine, a dat ambele pase de gol. Per ansamblu, binisor, nu stralucit
2. Gigi s-a nevrozat rau dupa egalul din Belarus (2-2) si cel de la Cluj (0-0). Si l-a porcait pe Hagi timp de vreo patru zile, pe la toate posturile tv. A zis ca l-a adus la Steaua ca sa-l faca antrenor si ca Hagi trebuie sa faca ce-i zice el. Si ca Olaroiu e de 100 de ani mai antrenor, ca nu-i iesea din cuvint. Si ca au venit jucatorii (Radoi, Neaga, Dica, Goian si P.Marin) la palat sa se plinga... Radoi a replicat ca nu s-au dus ei, i-a chemat Gigi, si ca nu s-ar fi plins si ca el nu tine neaparat sa joace fundas... Momentan s-au impacat!
3. Prost spre dezastruos. Steaua a fost condusa cu 1-0 de BATE, a avut 2-1 si a fost egalata in ultima secunda (!). CFR Cluj a luat trei goluri acasa de la Anothosis Famagusta si a dat doar unul (11 metri - Trica). Tot 3-1 si la Sofia, intre Lokomotiv si Otelul. Dinamo s-a tinut binisor la Roma (1-1), dar s-a ales cu jumate de echipa trimisa la spital. 10 accidentati la sfirsitul meciului. Zicu sta 4 luni.
4. Cioroianu (Universitatea Craiova) si-a dat demisia de doua ori intr-o saptamina. A doua oara cu succes. FC Vaslui a batut Dinamo la Bucuresti (2-0), iar Dacia Mioveni a facut egal, tot in Groapa (1-1), dupa ce a condus pina in min 86.
... (adica sa mai raspunda si altii)
10. Da. Novak Djokovici, in finala Roger Masters de la Montreal: 7-6 (2), 2-6, 7-6 (2). Asta dupa ce-i batuse pe Roddick, in sferturi, si pe Nadal in semifinala!

daniel marton spunea...

merci nik