miercuri, 5 decembrie 2007

George. Copos George

Nu cred ca exista in fotbalul romanesc o relatie patron-fotbalist mai productiva decat cea de la Rapid. Acest du-te vino, cu iubiri arzatoare si dezamagiri pe masura, cred ca face parte dintr-un plan bine gandit de catre unul dintre cei mai inteligenti oameni de afaceri din Romania: George, Copos George.
Patronul profita din plin de sentimentele arzatoare din jurul acestei echipe si-si domina angajatii, jucatorii, tocmai pe fundamentul conform caruia de la ura la dragoste e doar un pas.
De la un patron ce se vrea a fi un exemplu de afacerist capitalist te-ai astepta insa la o altfel de organizare, bazata de ce nu pe munca si respect reciproc. Copos George si-a facut insa bine lectiile si a vazut ca a guverna prin dezordine e mult mai productiv.
Puterea lui Copos George, omul care a ales sa conduca o echipa, in secolul 21, cu tactici si manevre demne de "epoca de aur" vine asadar tocmai din sloganul "Rapid, farmecul vietii". Joaca periculos, insa totul devine mai simplu daca te gandesti ca el este papusarul care traseaza granita dintre cele doua sentimente: dragoste si ura.

Un comentariu:

Dan spunea...

Frumos spus. Dar sa fie oare Copos atat de machiavelic? Poate o face inconstient, in functie de dispozitia de moment...