duminică, 2 decembrie 2007

E de bine!

Intre "grupa mortii" si "altceva mai rau nu se putea" eu zic ca "e de bine".
Nu-mi place sa invoc norocul sau ghinionul la o tragere la sorti. Asta este! Sunt lucruri pe care le poti influenta si altele pe care trebuie sa le iei ca atare. Asadar, am picat intr-o grupa cu Olanda, Italia si Franta!
Nu putem spune ca victoria de la Constanta ne-a creat vreun avantaj moral in fata batavilor iar daca privim si inspre Italia sau Franta lucrurile mi se par clare: pornim cu sansa a patra. Si tocmai acesta este motivul pentru care eu cred ca aceasta grupa trebuie privita cu optimism. Pentru ca de la o cota atat de mica putem doar sa ramanem pe loc sau sa crestem. Mai jos nu se poate.
S-a tot vorbit pana acum de un oarecare noroc ce l-ar proteja pe Victor Piturca, in postura de selectioner. La o prima vedere, dupa aceasta tragere la sorti, am putea spune "halal noroc!". Ei bine, eu cred ca sta in puterea lui Piturca sa inlature acel "halal". Ascultati de mine, e de bine!

3 comentarii:

Dan spunea...

As vrea sa fiu la fel de optimist, dar cred ca din grupa asta ne vom intoarce cu 0 puncte acasa...

Anonim spunea...

Luam cupa. Nici n-avem ce discuta cu amaratii aia de francezi si de italieni. Iar olandezii sunt cam de valoarea celor din Luxemburg, s-a vazut asta in preliminarii.

daniel marton spunea...

@ dan
nu e vorba de optimism, e o sansa ce trebuie jucata, nu refuzata. nici sa ajungem sa ne plangem de mila. m-am saturat la cate articole cu "grupa mortii" am vazut
@ nea turca
eh, acuma, nici chiar luxemburg. poate o albanie mai mica:)