miercuri, 7 noiembrie 2007

KO inainte de primul gong

Viata unor oameni atarna de un plic. Mai exact de ceea ce contine acel plic. Oricum, indiferent de cate dovezi ar aduce in favoarea lor, cei 3 boxeri au primit deja sentinta: vinovati!
Nu e o noutate faptul ca nu stim sa ne aparam interesele, ca tara. Insa nu credeam ca suntem atat de ipocriti incat sa ne omoram, din punct de vedere sportiv, niste posibili viitori campioni, doar pentru a face pe plac unor puteri mai mici sau mai mari ale acestei lumi.
Suntem o natiune care a permis sa fie condusa de niste lasi. Simplul motiv ca 3 romani sunt implicati in ceva ce ridica semne de intrebare ne face sa plecam imediat capul si sa spunem: da, suntem vinovati, va rugam mult sa ne iertati. Alooo, domnilor! La dumneavoastra nu s-a auzit de prezumtia de nevinovatie? Se pare ca nu...
Nu stiu daca acesti boxeri sunt vinovati sau nu. Nici nu mai conteaza. Ei au fost deja etichetati drept hoti. Problema e ca in aceasta pozitie se poate afla oricare dintre noi. O intamplare nefericita ne poate aduce in situatia celor 3, si atunci nici prin gand sa nu va vina ca al vostru stat o sa va ia apararea. Pentru ca in aceste situatii, Romania arunca prosopul inainte de primul gong.

Niciun comentariu: