joi, 28 iunie 2007

Pariul meu

Oficialii lui Real Madrid au decis ca Fabio Capello nu este sinonim cu viitorul acestei echipe. E dreptul lor...

Italianul de 61 de ani era in vacanta in momentul in care Comitetul Executiv a luat aceasta hotarare. Plecase in urma cu trei zile desi stia ca soarta lui la campioana Spaniei se va decide in aceasta saptamana. Nu e vorba ca nu i-a pasat, doar ca stia ce il asteapta...

As face insa un pariu. Fara Capello Realul nici nu isi permitea macar sa viseze la titlul din acest an. Ok. Perioada limita a acestui pariu a expirat. Insa sunt gata sa fac altul: in anul ce va urma, fara Capello pe banca tehnica Real Madrid nu va castiga niciun trofeu. Ce zici? Te bagi?

3 comentarii:

Dan Bâra spunea...

Bravo, felicitari pentru initiativa si pentru articole! Sper ca drumul pe care ai pornit sa te duca departe!

mohui spunea...

del bosque a castigat campionatul cu real madrid, fara a avea nume mare in antrenorat. il plateau ca pe un antrenor de segunda, era de al casei, si tot nu l au pastrat. capello s a indepartat de jucatori si mai ales de suporteri,desi sunt multi care il regreta. eu nu il regret, asa ca tin pariul..

daniel marton spunea...

sincer, nu cred ca putem sa-i comparam pe cei doi. nu as vrea sa fiu prea dur cu del bosque dar cred ca titlul din 2003 a fost mai degraba al jucatorilor. cel din 2007 a fost insa al lui capello.