vineri, 25 ianuarie 2008

Intrebarea

A fost pusa de multe ori. Si in ultimul timp tot mai des. Cu totii ne intrebam cand va veni vremea ca cineva sa il bata pe Roger Federer?
Da, elvetianul a pierdut astazi impotriva lui Novak Djokovic. Da, in 3 seturi. Insa nu, nu cred ca acesta este inceputul sfarsitului. Cred ca Federer mai are multi adversari de invins si multe turnee importante de castigat.
In ultimii 2 ani atentia numarului 1 din tenisul mondial a fost indreptata spre un singur turneu: Roland Garos. L-a ratat de fiecare data desi a ajuns pana in finala. Federer a inceput sezoanele 2006 si 2007 cu gandul la Internationalele Frantei iar meciurile ce precedau acest Grand Slem pareau ca reprezinta un simplu antrenament.
Ei bine, de data aceasta lucrurile stau diferit. Elvetianul nu s-a mai impus la openul Australiei iar adversarii par mai tari ca niciodata. Chiar si in aceste conditii, eu spun ca ar fi bine ca aceia care au aprins deja lumanarea la capataiul carierei lui Federer sa se abtina si sa mai astepte. Tin un pariu: castigatorul din 2008 de la Roland Garros va veni din Elvetia!

Niciun comentariu: